Uunitomaatit kananmunalla

Tomaateista otetaan "hattu" pois ja kaavitaan sisälmykset pois.

Niin, että niistä tulee "kuppeja" :) . Kananmunia vispataan kulhossa ja lisätään haluamiaan mausteita.

Seos kaadetaan hattujen sisään ja pinnalle laitetaan pala pekonia tai anjovisfilettä.

Paistetaan 200 asteessa n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g3.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 5.7g8.2kcal0.7g0g0.6g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 0.9g2.1kcal0.1g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g22kcal1.6g0.2g1.6g0g
Valittu annoskoko10g11kcal0.8g0.1g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna5g6kcal0.4g0.1g0.4g0g
Arvot/100g100g112kcal8.2g1g8.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=194667