Broilerikeitto

Kuutioi kaikki juurekset.

Laita ne ja molemmat liemikuutiot kiehumaan veteen, keitä 5-10min.

Sillä aikaa pilko broilerit, laita pinnoitetulle pannulle 1tl rypsiöljyä, ruskista broilerin palat, mausta broilerit kypsinä, mausteita maun mukaan; currya, mustapippuria, paprikaa, suolaa, chiliä..

Lisää keittoon pakastevihannekset ja makaronit.

Keitä n 5 min., lisää broilerit ja keitä hilajaa vielä n 10-15min.

lopuksi pinnalle tuoretta persiljaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Tj5
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 0g0.2kcal0g0g0g0g
Broilerifilee, marinoimaton1.5g1.6kcal0.3g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Lanttu 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Juuriselleri 0.1g0kcal0g0g0g0g
Palsternakka 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka0.1g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 0.2g0kcal0g0g0g0g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka1g0.4kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio (festivo) (Lidl), annos 10g0g0.1kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g0g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi5g0kcal0g0g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)0.4g1.5kcal0.1g0.3g0g0g
Persilja 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g9kcal0.8g0.6g0g0g
Valittu annoskoko10g4kcal0.4g0.3g0g0g
Annoskoko puolitettuna5g2kcal0.2g0.2g0g0g
Arvot/100g100g45kcal4.2g3.1g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197095