Mausteinen makkarapata

Pekonit, makkarat ja sipuli silputaan ja paistetaan.

Joukkoon lisätään muut aineet viimeisenä kesäkurpitsa.

Kiehutellaan jonkin aikaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 196 grammaa

Hilduri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makkara (Portti), annos 100g2.5g6.2kcal0.4g0g0.5g0g
Pekoniviipaleet Järvi-Suomi1.1g5kcal0.1g0g0.5g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g2.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Salsa medium (Rainbow)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Smetana (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 60g0.4g1.2kcal0g0g0.1g0g
Kesäkurpitsa1.9g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g28kcal1g0.4g2.2g0g
Valittu annoskoko10g14kcal0.5g0.2g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna5g7kcal0.3g0.1g0.6g0g
Arvot/100g100g141kcal5.1g2g11.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200274