Pähkinä-viikunakakku

Vaahdota valkuaiset ja sokeri, lisää muut ainekset.

Paista 160 asteisessa uunissa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa

Sava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 2.4g10kcal0g2.4g0g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 2.5g1.1kcal0.2g0g0g0g
Suklaa tumma 1.8g9kcal0.1g1g0.6g0.1g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl1.6g10kcal0.2g0.1g1g0g
Viikuna, kuivattu, yksi kappale(15g)1.4g2.8kcal0g0.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g66kcal1g8.2g3.2g0.4g
Valittu annoskoko10g33kcal0.5g4.1g1.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g17kcal0.3g2.1g0.8g0.1g
Arvot/100g100g341kcal5.2g42.3g16.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=206191