Makaroonijauhelihaseos

Keitä makaroni.

Kuullota sipulia hetki, paista samassa jauheliha, mausta mustapippurilla, suolalla ja paprikajauheella.

Sekoita keskenään, anna vetäytyä.

Raasta Kadett.

Ripottele päälle valmiiseen annokseen hieman.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 164 grammaa

Nunju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni keitetty (Myllyn paras), annos 300g4.8g5.9kcal0.2g1.2g0g0g
Rönkän jauhettu naudan paisti (Rönkä), annos 300g3.6g4.6kcal0.7g0g0.2g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Kadett juusto 5% (Arla), annos 30g0.6g1.1kcal0.2g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g24kcal2.2g2.4g0.4g0g
Valittu annoskoko10g12kcal1.1g1.2g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna5g6kcal0.6g0.6g0.1g0g
Arvot/100g100g123kcal11.1g12.1g2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=206416