Pasta-soijarouhe-kasviskeitto

Listan aineiden lisäksi tarvitaan 1 punainen chilipaprika, 1 ruukku lipstikkaa tai persiljaa, mustapippuria.

Pilko sipulit ja kesäkurpitsat ja kuullota niitä öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää keittojuurekset, tomaattimurska, vesi, chili+mustapippuri ja soijarouhe.

Anna kiehua 5 minuuttia, lisää sitten pasta ja keitä kypsäksi.

Lisää vihreät pavut kypsentämisen loppuvaiheessa, keittele niin kauan että keitto on sopivan kypsää.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2955 grammaa

Sananjalka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g1.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1.3g0.2kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Rakettispagetti keltainen (Myllyn paras)0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g0.1g0.4kcal0.1g0g0g0g
Pavut, ohuet vihreät, Pirkka1g0.3kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0g0.4kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g5kcal0.2g0.4g0g0g
Valittu annoskoko10g3kcal0.1g0.2g0g0g
Annoskoko puolitettuna5g1kcal0.1g0.1g0g0g
Arvot/100g100g28kcal1g2g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207436