Juustoinen pannuleipä (karppi)

Jauheet ja juusto sekoitetaan, lisätään kananmuna ja sekoitetaan taikina tasaiseksi.

Paistetaan pannulla (voissa) kääntäen, kun pinta sopivan vaaleanruskea.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Rilisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa1.3g4kcal0.3g0g0.3g0g
Leivinjauhe 0.4g0.8kcal0g0.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 4.9g7kcal0.6g0g0.5g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g0.9g5.4kcal0.2g0.1g0.5g0g
Voi 0.6g4.5kcal0g0g0.5g0g
Psylliumkuitu, annos 6g0.5g0.3kcal0g0g0g0.4g
Seesaminsiemen kuoreton (Gogreen)0.5g3.2kcal0.1g0g0.3g0.1g
Pellavansiemenrouhe,Risetti0.4g2.2kcal0.1g0.1g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g55kcal2.6g0.8g4.4g1.2g
Valittu annoskoko10g27kcal1.3g0.4g2.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna5g14kcal0.7g0.2g1.1g0.3g
Arvot/100g100g288kcal13.7g4.2g23.2g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208365