Jauheliha-kasvispata

Pese, kuori ja kuutioi porkkanat.

Paista jauheliha ja mausta halutessasi jauhelihamausteella.

Lisää joukkoon kasvikset ja paista kunnes kasvikset ovat sulia.

Lisää joukkoon kermat, vesi ja liemikuutiot.

Keitä hiljalleen välillä sekoittaen kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Tarkista maku.

Tarjoa muusin tai perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 229 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 0.9g3kcal0.3g0g0.2g0g
Nuppuvihannes kukkakaali, porkkana, parsakaali 1.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Pakastevihannes (Findus), annos 750g1.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Laktoositon kolmen sipulin ruokakerma (Valio), annos 250g1.2g1.3kcal0g0g0.1g0g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g0.9g1.5kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.8g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g14kcal0.6g0.4g0.8g0g
Valittu annoskoko10g7kcal0.3g0.2g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.2g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g73kcal3.1g2.1g4.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212401