Lihapata rehuilla

Paista kastikelihat rapeiksi pannulla ja nosta ne jäähtymään.

Paloittele paiston aikana kasvikset paloiksi ja lihat paistettuasi paista herkkusienet lihoista irronneessa rasvassa.

Laita paloitellut kasvikset ja paistetut herkkusienet pataan ja murenna käsin rapeaksi paistettu kastikeliha sekaan.

Lisää mausteet makusi mukaan.

Lisää vettä sen verran että ainekset peittyvät.

Ruskista karjalanpaistilihat pannulla ja nosta ne pataan päällimmäiseksi.

Paistetaan n. 200-asteisessa uunissa tunnin ajan, sekoitetaan ja alennetaan lämpötila 150 asteeseen seuraavaksi tunniksi.

Tämän jälkeen lisätään ruokakerma ja sekoitetaan (tarkasta mausteet) ja annetaan hautua kannen alla n. tunnin ajan.

Maustetaan oman maun mukaiseksi esim.

mustapippurilla, suolalla, persiljalla, valkopippurilla, chilillä, paprikajauheella, tms.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 410 grammaa

Naswii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Herkkusieni 0.8g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 0.8g0.3kcal0g0g0g0g
Bataatti, kuorittu 1g0.8kcal0g0.2g0g0g
Lihapata, karjalanpaisti, nauta, keskirasvainen sika 3.6g4.2kcal0.5g0g0.2g0g
Vesi1.7g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl0.5g0.4kcal0g0g0g0g
Kastikeliha, raaka (Saarioinen), annos 350g0.8g2.4kcal0.1g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g17kcal1.2g0.4g0.8g0g
Valittu annoskoko10g8kcal0.6g0.2g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.3g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g86kcal6.1g2g4.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214938