Bolognese

Ruskista sipulit pannulla, lisää viipaloitu tai murskattu valkosipuli.

Ruskista sitten sekaan jauheliha.

Lisää tomaattimurskaa ja raastettua porkkanaa.

Mausta suolalla ja rosmariinilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Rechaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 3.8g8.3kcal0.7g0g0.6g0g
Tomaattimurska 3.8g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g20kcal1.4g0.6g1.2g0.2g
Valittu annoskoko10g10kcal0.7g0.3g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.4g0.2g0.3g0.1g
Arvot/100g100g103kcal7.1g3.1g6.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215452