Kaalipata

Hauduta kaalia lialiemessä 1-2 h.
Lisää juurespussit ja kypsennuksen lopussa ruskistettu jauheliha.

Lisää kuivattua meiramia rutkasti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Paksumanta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3.9g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali2.6g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Keittojuures, Pirkka2.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Paistijauheliha (10% rasvaa) (Maistuva), annos 400g1g1.6kcal0.2g0g0.1g0g
Siirappi 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g6kcal0.4g0.4g0.2g0.2g
Valittu annoskoko10g3kcal0.2g0.2g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g2kcal0.1g0.1g0.1g0.1g
Arvot/100g100g31kcal2g2g1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220139