Fetasardiinit

Kuullota sipulia öljyssä hetki, lisää sitten tomaattimurska.

Sen jälkeen sardiinit sekä feta.

Mausta basilikalla ja mustapippurilla, purista sitruunamehu sekaan myös.

Lopuksi lisää myös keitetty pasta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy 0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Pirkka luomu tomaattimurska5.8g1.7kcal0.1g0.4g0g0g
Sardiini öljyssä (Pirkka), annos 85g1g2.3kcal0.2g0g0.1g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 1.2g2.6kcal0.2g0g0.2g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.2g0kcal0g0g0g0g
Spagetti 0.8g2.7kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g22kcal1.2g1.8g1g0g
Valittu annoskoko10g11kcal0.6g0.9g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna5g6kcal0.3g0.5g0.3g0g
Arvot/100g100g111kcal6.1g9.2g5.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223304