Juustoinen karppilihapulla

Pilko pekoni pieneksi, sekoita aineet keskenään.

Mausta mustapippurilla ja basilikalla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Ngale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 6.4g20kcal1.7g0g1.5g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]1.3g4.3kcal0.2g0g0.5g0g
Kananmuna kuoreton 0.5g0.7kcal0.1g0g0.1g0g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia0.9g1.4kcal0.2g0g0.1g0g
Juusto, mozzarella 0.5g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g57kcal4.6g0g4.6g0g
Valittu annoskoko10g28kcal2.3g0g2.3g0g
Annoskoko puolitettuna5g14kcal1.2g0g1.2g0g
Arvot/100g100g290kcal23.5g0g23.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229588