Makaronijauhelihavuoka

Keitä pasta kypsäksi.

Paista jauheliha kypsäksi sipulin kanssa.

Sekoita pasta, jauheliha-sipuliseos, tomaattimurska ja keiju ruoka.

Paista uunissa n. 50 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Katijaas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g3.6g1.3kcal0g0.2g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 2.7g8.7kcal0.7g0g0.6g0g
Torino tumma nalle pasta (Raisio), annos 35g1.4g5kcal0.3g0.9g0.1g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Keiju ruoka kasvirasvasekoite 15 % (Keiju), annos 200g1.4g2.3kcal0g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g35kcal2g2.4g1.8g0.2g
Valittu annoskoko10g18kcal1g1.2g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g9kcal0.5g0.6g0.5g0.1g
Arvot/100g100g180kcal10.3g12.4g9.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232720