Mantelileipä

Sekoita munat ja rahka, sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää rahkan ja munien sekaan.

Lisää vielä juustoraaste.

Paista 225 asteessa hiukan kohonneina puolisen tuntia tai kunnes ovat kauniin ruskeita.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 1.8g1.1kcal0.2g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.7g3.9kcal0.3g0g0.3g0g
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g1.7g10kcal0.4g0.1g0.9g0g
Juusto, keskiarvo 2.5g8.6kcal0.6g0g0.7g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 0.2g0.6kcal0.1g0g0g0.1g
Fibrex sokerijuurikaskuituhiutale, 2tl 6,5g0.2g0.1kcal0g0g0g0.1g
Vehnälese 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Kauralese 0.3g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g53kcal3.4g1g3.8g0.6g
Valittu annoskoko10g27kcal1.7g0.5g1.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna5g13kcal0.9g0.3g1g0.2g
Arvot/100g100g273kcal17.5g5.2g19.6g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234129