Pestokana

Ruskista kana ja sipuli.

Lisää joukkoon kerma.

Anna hautua muutama minuutti ja lisää pesto sekä valkosipulin kynsi murskattuna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan rintafilee maustamaton (Hk), annos 196g4.9g5.3kcal1.1g0g0.1g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)3g2.6kcal0g0.1g0.2g0g
Sipuli 1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Pesto alla Genovese (Sacla italia), annos 50g0.5g2.4kcal0g0g0.2g0g
Valkosipuli 0g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g22kcal2.2g0.4g1g0g
Valittu annoskoko10g11kcal1.1g0.2g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.6g0.1g0.3g0g
Arvot/100g100g111kcal11.3g2.1g5.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235868