Porkkanakakku

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää kuivat aineet ja öljy vaahtoon.

Lisää viimeisenä porkkanaraaste.

Paista pohjaa uunissa 175 asteessa 30 min.
Sekoita kuorrutteen aineet keskenään (tuorejuusto, tomusokeri, vaniljasokeri) ja levitä seos jäähtyneen kakun päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Tulppaani8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 1.6g6.4kcal0g1.6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 1.1g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.9g3.1kcal0.1g0.6g0g0g
Vehnälese 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.2kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.9g8.4kcal0g0g0.9g0g
Porkkanaraaste 200g2.8g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Tomusokeri 1dl=60g0.7g2.8kcal0g0.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.1kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto-kasvirasvaa, rasvaa 24-30 % 1.4g4kcal0.2g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g56kcal0.8g6.2g2.8g0.2g
Valittu annoskoko10g28kcal0.4g3.1g1.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g14kcal0.2g1.6g0.7g0.1g
Arvot/100g100g290kcal4.2g32.3g14.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=239696