V-toimintapuuro

Kuivahedelmät pilkotaan saksilla, pellavarouhe lisätään ja liotetaan yön yli. kuumennetaan ja lisätään kaurahitaleet.

Annetaan hautua hiljakseen .

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Paksumanta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi7.4g0kcal0g0g0g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti0.2g1.1kcal0.1g0.1g0.1g0.1g
Aprikoosi, kuivattu 0.4g0.8kcal0g0.2g0g0g
Luumu kivetön 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Viikuna, kuivattu, yksi kappale(15g)0.4g0.9kcal0g0.2g0g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl0.9g3kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%0.2g0.6kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g13kcal0.4g2g0.4g0.6g
Valittu annoskoko10g7kcal0.2g1g0.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna5g3kcal0.1g0.5g0.1g0.2g
Arvot/100g100g67kcal2.1g10.3g2.1g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242720