Rinkutinkun kanariisipata

Kaikki ainekset pataan ja 200 astetta niin kauan, että vesi on imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2905 grammaa

Rinkutinku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 2g7.2kcal0.2g1.6g0g0g
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen2g2.6kcal0.3g0g0.2g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu (Golden Star), 13.5 g, 1 rkl0g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi4.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g21kcal1g3.4g0.4g0g
Valittu annoskoko10g11kcal0.5g1.7g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.3g0.9g0.1g0g
Arvot/100g100g108kcal5.2g17.5g2.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245081