Hernekeittopato

Suolaa, meiramia 2tl, sinappia ja jauheliha maustetaan paistettaessa.

Vettä laitetaan n. 1litra enemmemmän mitä ohjeessa lukee mutta kun sitä haihtuu keitettäessä niin se vähennetään ohjeesta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 3350 grammaa

Pato
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 1.9g5.7kcal0.3g0.9g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 6.7g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1.2g1.9kcal0.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g15kcal1g1.8g0.2g0.4g
Valittu annoskoko10g8kcal0.5g0.9g0.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.3g0.5g0.1g0.1g
Arvot/100g100g78kcal5.1g9.2g1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249758