Tonnikalapannari

Pilko paprikat ja sipulit.

Raasta juustot.

Sekoita kaikki aineet sekaisin, laita seos uunipannulle, 200 C noin 35-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2.4g3.5kcal0.3g0g0.3g0g
Oltermanni, perinteinen1.3g4.8kcal0.3g0g0.4g0g
Aurajuusto0.8g2.6kcal0.2g0g0.2g0g
Paprika punainen 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Paprika keltainen 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki1.8g1.4kcal0.2g0g0g0g
Psyllium husk (Lindroos), annos 4g0g0kcal0g0g0g0g
Tonnikala öljyssä 0.7g1.3kcal0.2g0g0.1g0g
Tonnikala ( chilikastikkeessa pirkka )0.7g1kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g30kcal2.6g0g2g0g
Valittu annoskoko10g15kcal1.3g0g1g0g
Annoskoko puolitettuna5g8kcal0.7g0g0.5g0g
Arvot/100g100g154kcal13.3g0g10.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=250062