Jumpen-naudanpaahtopaistisuikalekastike

Ruskista paahtopaistipannulla öljyssä, mausta myllystä mustapippurila, laita sekaan ruokakerma ja mausta vasikkanfondilla, hauduta riittävän kauan esim. 1 h, lisää lopuksi creme fraiche.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Jumpe70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paahtopaistisuikale naturell (Atria), annos 400g5.1g5.9kcal1.1g0g0.1g0g
Extra virgin oliiviöljy (Rainbow), annos 10g0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Flora kevyt ruoka 7%2.6g2.2kcal0g0.1g0.2g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g1.5g1.7kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g25kcal2.2g0.6g1.4g0g
Valittu annoskoko10g13kcal1.1g0.3g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna5g6kcal0.6g0.2g0.4g0g
Arvot/100g100g128kcal11.2g3.1g7.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251393