Karppi pata

Paista jauheliha ja mausta.

Kun jauheliha on paistunut lisää ruokakerma ja broilerin fileesuikaleet ja kebab lastut.

Sekoittele välillä ja anna paistua 10-15 minuuttia välillä maistaen niin kun maku on kohillaan niin valmista on :D

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1450 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 2.7g6kcal0.5g0g0.5g0g
Broilerin fileesuikaleet (Portti), annos 250g1.7g1.9kcal0.3g0g0.1g0g
Kebablastut, Järvi-Suomen Portti 3x100g2g4.3kcal0.4g0g0.3g0g
Ruokakerma kevyt (Flora), annos 250g3.4g2.9kcal0g0.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g30kcal2.4g0.4g2.2g0g
Valittu annoskoko10g15kcal1.2g0.2g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna5g8kcal0.6g0.1g0.6g0g
Arvot/100g100g154kcal12.2g2g11.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=262206