Rahkabroileripiirakka

Sulata pohja ohjeen mukaan, paista 10 min/200 C uunin alatasolla.

Taputtele taikina piirakkavuokaan.

Paloittele paistettu file, kuori ja viipaloi sipuli.

Sekoita nämä rahkan kanssa, levitä piirakkataikinan päälle, lisää kirsikkatomaatit.

Paista 15-20 min/200 C. Tällä ohjeella tulee varsin tulinen versio, makua voi "laimentaa" perusrahkalla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g4.1g15kcal0.2g1.3g1g0.2g
Kanafile (Kariniemi), annos 110g1.6g1.8kcal0.4g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Maustettu rahka makea & tulinen (Valio), annos 100g2g2.8kcal0.2g0.2g0.1g0g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)1.5g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g40kcal1.6g3.2g2.2g0.4g
Valittu annoskoko10g20kcal0.8g1.6g1.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g10kcal0.4g0.8g0.6g0.1g
Arvot/100g100g207kcal8.2g16.5g11.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=263822