Makkarakeitto hevospaistimakkarasta glut/maidoton

Pilko porkana, lanttu, sipuli ja laita kattilaan kiehumaan.

Lisää maustepippureita, kanaliemikuutiot.

Lisää hetken kuluttua pilkottu makkara.

Lisää vielä persiljaa.

Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g5.3g4kcal0.1g0.9g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Hevospaistimakkara glut/maidoton (K-hvitfelt oy), annos 450g2.4g5.5kcal0.3g0.1g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Lanttu 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, maggi, 10 g (Maggi), annos 10g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g21kcal0.8g2.2g1g0.2g
Valittu annoskoko10g10kcal0.4g1.1g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.2g0.6g0.3g0.1g
Arvot/100g100g106kcal4.1g11.3g5.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264219