Karppaajan pannari

Erottele valkuaiset ja keltuaiset.

Sekoita keskenään keltuainen, rahka ja psyllium ja suola.

Vatkaa hieman valkuaisia ja lisää joukkoon.

Paista voissa kauniin ruskeaksi molemminpuolin.

Annoksen voi halutessaan tarjoilla joko juustojen kanssa kuten valko tai sinihomejuston tai makeana marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Marim68
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g4.5g7.6kcal0.7g0g0.5g0g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 4.1g2.4kcal0.4g0.1g0g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g0.6g0.1kcal0g0g0g0.5g
Voi 0.6g4.1kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g28kcal2.2g0.2g2g1g
Valittu annoskoko10g14kcal1.1g0.1g1g0.5g
Annoskoko puolitettuna5g7kcal0.6g0.1g0.5g0.3g
Arvot/100g100g145kcal11.2g1g10.2g5.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268609