Pasta Bolognese naudan jauhelihasta

Ruskista jauheliha ja pilkottu sipuli öljyssä.

Mausta jauhelihamausteella/pippurilla.

Lisää pannulle tilkka vettä ja kasvisliemi kuutio, paseerattu tomaatti ja lopuksi ruokakerma.

Anna hautua hetki kannen alla.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Tarjoile salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2.6g4.3kcal0.5g0g0.3g0g
Sipuli 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.2g0kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti rainbow2.1g0.7kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Täysjyvä Fusilli (Rainbow), annos 100g3.1g10kcal0.4g2.1g0g0.2g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g36kcal1.8g4.4g1g0.4g
Valittu annoskoko10g18kcal0.9g2.2g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g9kcal0.5g1.1g0.3g0.1g
Arvot/100g100g182kcal9.2g22.4g5.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270145