Tonnikalasalaatti

Revi salaatti, puolita tomaatti, pilko sipuli ja kurkkut.

Sekoita ja aseta salaatin pohjaksi.

Kaada päälle tonnikalapalat öljyineen, ananaspalat ja keitetyt kanamunan puolikkaat.

Mausta sitruunapippurilla tai sormisuolalla/mustapippuriseoksella
.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 1.7g0.2kcal0g0g0g0g
Luumutomaatti pirkka, 83g1.2g0.2kcal0g0g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Kurkku 1.2g0.1kcal0g0g0g0g
Tonnikala, vaalea paloina öljyssä (Rainbow) 185g2.1g4.1kcal0.5g0g0.2g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g1.6g1kcal0g0.2g0g0g
Kananmuna, keitetty 1.3g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g15kcal1.4g0.4g0.6g0.2g
Valittu annoskoko10g8kcal0.7g0.2g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.4g0.1g0.2g0.1g
Arvot/100g100g78kcal7.1g2g3.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270340