Janskun Perusletut

20gmantelijauhoja = 0,5dl

Yhdistä jauhot, munat, vesi ja suola ja makeutusaine haluttaessa tehosekoittimeen..

Lämmitä öljytty pannu.

Kun öljy on tulikuumaa lisää taikinaa ja paista ohuesti molemmin puolin

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g1.4g8.2kcal0.3g0.1g0.7g0g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)3.8g5.2kcal0.4g0g0.4g0g
Vesi3.4g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow1g9kcal0g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g45kcal1.4g0.2g4.2g0g
Valittu annoskoko10g23kcal0.7g0.1g2.1g0g
Annoskoko puolitettuna5g11kcal0.4g0.1g1.1g0g
Arvot/100g100g232kcal7.1g1g21.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270703