Tonnikalasalaatti

Revi salaatti, pilko sipuli, tomaatti ja kurkku vadille.

Sekoita ainekset keskenään.

Kaada päälle tonnikala öljyineen, Mozxarella viipaloituna ja kanamuna puolikkaana.

Tarjoa leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salaatti, jäävuori tuore1.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kirsikkatomaatti, 50g1.2g0.2kcal0g0g0g0g
Kurkku 0.9g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)1.7g3kcal0.4g0g0.1g0g
Kananmuna, keitetty 2.4g3.4kcal0.3g0g0.2g0g
Mozzarella, pala (Xtra), annos 125g1.8g4.5kcal0.3g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g23kcal2g0g1.2g0g
Valittu annoskoko10g12kcal1g0g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna5g6kcal0.5g0g0.3g0g
Arvot/100g100g116kcal10.1g0g6.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271804