Maidoton ja munaton suklaakakku

Pohja:
200g gluteenittomia Digestive-keksejä
100 g maidotonta Keiju-margariinia (70%)

Täyte:
4 dl GoGreen Vispi
2 dl Sunnuntai Kuohkea Vispi
300g tummaa suklaata (Brunberg)

-Vuoraa irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla.

-Murenna keksit ja sekoita sulatettuun margariiniin.

-Painele seos irtopohjavuokaan tasaisesti
-Vaahdota JÄÄKAAPPIKYLMÄT kermat
-Sulata suklaa mikrossa välillä sekoittaen.

-Lisää suklaasula vispivaahtoon ja vatkaa tasaiseksi.

-Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa n.
3 tuntia tai mielellään seuraavaan päivään.

-Irrota kakku vuoasta ja siirrä tarjoilulautaselle.

-Koristele haluamallasi tavalla

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Tea2012
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g1.6g7.3kcal0.1g1.1g0.3g0.1g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)0.8g5.1kcal0g0g0.6g0g
Gogreen Vispi (Raisio), annos 200g3.3g7.5kcal0g0.4g0.7g0g
Sunnuntai kuohkea vispi (Sunnuntai), annos 200g1.6g1.8kcal0g0.2g0.1g0g
Brunberg tumma suklaa (150g)2.4g13kcal0.1g1.4g0.8g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g68kcal0.4g6.2g5g0.6g
Valittu annoskoko10g34kcal0.2g3.1g2.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna5g17kcal0.1g1.6g1.3g0.2g
Arvot/100g100g353kcal2.1g32g25.8g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272496