Kesäkurpitsa-papuvuoka

Pilko kesäkurpitsat ja paprikat kuutioiksi ja laita ne öljyllä voideltuun vuokaan.

Sekoita joukkoon valutetut ja huuhdotut pavut sekä tomaattimurska.

Lisää halutessasi esim.

Pirkka Provence-yrttimaustetta ja hieman herbamarea.

Ripottele päälle juustoraaste.

Paista 175 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Paprika punainen 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Paprika keltainen 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g2.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Pirkka), annos 420g2.1g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Juustoraaste, pizzajuustoraaste (Rainbow), annos 175g0.5g2.1kcal0.1g0g0.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g13kcal0.6g1.2g0.6g0g
Valittu annoskoko10g7kcal0.3g0.6g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna5g3kcal0.2g0.3g0.2g0g
Arvot/100g100g66kcal3.1g6.1g3.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273193