Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipulit pannussa.

Keitä vesi ja lisää liemikuutiot.

Lisää paloitellut perunat, porkkanat, keittojuurekset, jauheliha, sipuli sekä pippurit veteen.

Keitä kypsäksi.

Lisää keittämisen loppuvaiheessa pavut ja kiehauta vielä lopuksi.

Mausta halutessasi persiljalla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Faunitius
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 4.3g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 1g2.2kcal0.2g0g0.2g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 1.7g1.3kcal0g0.3g0g0g
Porkkana, keitetty, suolaa 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sipuli, paistettu 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Pavut tomaattikastikkeessa1.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g10kcal0.4g1g0.4g0.2g
Valittu annoskoko10g5kcal0.2g0.5g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g3kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Arvot/100g100g53kcal2g5.1g2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274277