Karppi Parsajauhelihavuoka

Ruskista jauheliha.

Laita kaikki paitsi emmentalraaste uunivuokaan.

Ripottele päälle raaste ja paista 200asteessa noin tunti.

Tarjoile raejuuston ja majoneesin kanssa!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Tinasusanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 3.9g1.4kcal0.2g0.1g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 4.4g10kcal0.8g0g0.8g0g
Juustoraaste emmental punaleima0.3g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1g3.2kcal0g0g0.3g0g
Pekoni, paistettu 0.2g1.1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g33kcal2.2g0.2g2.6g0.2g
Valittu annoskoko10g17kcal1.1g0.1g1.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g8kcal0.6g0.1g0.7g0.1g
Arvot/100g100g170kcal11.2g1g13.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274886