Munakoiso-kesäkurpitsavuoka

Viipaloi ja itketä munakoiso ja kesäkurpitsa suolalla.

Huuhtele ja taputtele kuivaksi talouspaperilla.

Ota vehnäjauhoa lautaselle, pyöräytä jauhoissa ja paista pannulla pinta kullanruskeaksi öljyssä/rasvassa.

Puolita miniluumutomaatit.

Asettele kasvisviipaleita ja miniluumutomaatteja vuorotellen vuokaan.

Kuorruta juustolla.

Paista n. 25 min 185-asteisessa uunissa.

(Mukailtu tästä reseptistä: Siirry sivulle!)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Bbl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso 3.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 2.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Miniluumutomaatti, annos 250g2.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.2g1.5kcal0g0g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste1.3g4.5kcal0.4g0g0.4g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g18kcal0.8g0.8g1.4g0.2g
Valittu annoskoko10g9kcal0.4g0.4g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.2g0.2g0.4g0.1g
Arvot/100g100g94kcal4.1g4.1g7.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278534