Pätkiskakku

Margariini ja pätkikset sulatetaan kattilassa.

Kananmunat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vähän jäähtynyt sulatus vaahtoon.

Kuivat aineet sekaisin ja valmista veteen kaakao.

Lisää taikinan joukkoon.

Laita taikina korppujauhotettuun n.0,9 L kokoiseen rengasvuokaan.

Paista 175 asteessa n. 50 min.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Miara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 1.5g11kcal0g0g1.2g0g
Pätkis minibites 1 kpl (Fazer), annos 5g1.5g7.3kcal0.1g0.9g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 1.6g2.2kcal0.2g0g0.2g0g
Sokeri 1.6g6.3kcal0g1.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.1g7.2kcal0.2g1.5g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.4g0kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, fazer0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g68kcal1g8.2g3.6g0.2g
Valittu annoskoko10g34kcal0.5g4.1g1.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g17kcal0.3g2.1g0.9g0.1g
Arvot/100g100g344kcal5.1g41.4g18.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278594