Naudan suikalepata

1. Ruskista lihasuikaleet kuumalla pannulla, nosta syrjään odottamaan.

2. Kuori ja paloittele sipulit lohkoiksi.

Leikkaa paprikat suikaleiksi.

Ruskista sipulia ja paprikoita pannulla.

Leikkaa maustekurkut pieniksi paloiksi.

3. Laita lihasuikaleet kattilaan, kaada tomaattimurska päälle.

Kuumenna ja lisää fond du chef-kuutiot sekä sipulit.

Anna ruuan hautua kannen alla puolisen tuntia.

4. Mausta hunajalla ja mustapippurilla.

5. Lisää kattilaan paprika.

Anna kypsyä 15 min. Lisää lopuksi kurkut ja tomaatit.

Hauduta vielä kannen alla n. 10 min. Tarkista maku ja lisää halutessasi mausteita.

6. Tarjoa perunan, riisin tai pastan kanssa.

Vinkki! Tämän ruuan voi hyvin valmistaa edellisenä päivänä tai pakastaa.

Mitä pidempään ruoka saa hautua, sitä mehevämpää siitä tulee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistisuikale (Tamminen), annos 350g2g2.6kcal0.4g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Paprika, punainen1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g3.6g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Smetana maustamaton (Valio), annos 120g0.6g2.3kcal0g0g0.2g0g
Knorr, fond du chef (Knorr), annos 28g0.4g0.5kcal0g0g0g0g
Hunaja 0.2g0.6kcal0g0.2g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Maustekurkku sokerisuolattu (suolakurkku) keskikokoannos 30g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen1.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g16kcal0.8g1g0.6g0.2g
Valittu annoskoko10g8kcal0.4g0.5g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.2g0.3g0.2g0.1g
Arvot/100g100g83kcal4.1g5.2g3.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281258