Tonnikalasalaatti

Keitä pasta kasvisliemikuutiolla maustetussa vedessä kypsäksi.

Valuta maissit ja kutioidut suolakurkut sekä tonnikala.

Kuori ja kuutioi omena sekä kuutioi kurkku.

Sulata herneet.

Yhdistä kaikki aineet, mausta tillillä, salaatinkastikkeella, aromisuolalla sekä sitruunapippurilla...

Huom! Valmista kypsä pastaa tulee 300-->700 g eli valmiin salaatin kokonaispaino siis 2400 g!!!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2000 grammaa

Mesaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Vehnänalkiopasta plus (torino)1.5g5.3kcal0.2g1g0g0g
Maissi (makea), Rainbow1.5g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Amerikkalainen suolakurkkuviipale saarioinen1.3g1kcal0g0.3g0g0g
Herneet, pakaste, 0,5 pss1.5g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Kurkku, tuore1g0.1kcal0g0g0g0g
Vaaleaa tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow)0.7g0.8kcal0.2g0g0g0g
Kevyt Thousand island-salaatinkastike, Saarioinen, 1 rkl n.10 g0.5g0.9kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g22kcal1g3.6g0.2g0.2g
Valittu annoskoko10g11kcal0.5g1.8g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.3g0.9g0.1g0.1g
Arvot/100g100g108kcal5g18g1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=28376