Sieni-pekonirisotto ala Tuula

Paloittele sienet ja hienonna sipuli.

Suikaloi ja huuhdo purjo.

Halkaise kirsikkatomaatit.

Kiuhauta vesi (ja viini) kattilassa ja lisää fondi.

Kuullota sipulit ja riisi.

Lisää sienet ja sekoittele.

Kaada kuumaa kasvislientä vähitellen.

Keitä sekoittaen niin, että neste imeytyy riisiin.

Lisää uusi annos vasta, kun neste on kokonaan imeytynyt riisiin.

Aikaa kuluu 15-20 min. Kuullota purjo ja sitten nopeasti kirsikkatomaatin.

Mausta oreganolla, timjamilla, suolalla ja mustapippurilla..

Sekoita risoton joukkoon balsamiviinietikka.

Kaada purjo-tomaattiseos keoksi riisin keskelle.

Tarjoa porsaanfilepihvien ja parmesaaniraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.4g0kcal0g0g0g0g
Valkoviini kuiva 1.5g1kcal0g0g0g0g
Risottoriisi(vaalea) (Uncle bens), annos 100g1.2g4.2kcal0.1g1g0g0g
Oliiviöljy 0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Voi 0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Fond du chef kana (Knorr), annos 28g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g1.1g0.3kcal0g0g0g0g
Kananpojan minuuttipihvi yrtti-valkosipuli (Kariniemi), annos 150g2.1g2.5kcal0.5g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g20kcal1.2g2g0.6g0g
Valittu annoskoko10g10kcal0.6g1g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.3g0.5g0.2g0g
Arvot/100g100g101kcal6.2g10.3g3.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=290876