Kanaherkkulihapullat

Sekoita keskenään kanan jauheliha, raastettu kesäkurpitsa ja pieniksi pilkottu paprika, juustoraaste, pilkottu sipuli (pakastettu pilkottu sipuli on suosikkini, käy ihan hyvin tähän), soijakastike ja muut mausteet oman maun mukaan.

Itse käytän Kenwoodia sekoittamiseen ja se on kätevä kaveri.

Paista voissa tai oliiviöljyssä makusi mukaan tasaisella keskilämmöllä (3) niin ei kärähdä herkästi.

Paistaminen kestää pidempään sillä mutta ei käräytä herkästi.

Yllättävän hyvä oli tämä muunnos karppausohjeesta.

Broilerin liha on vaikeampi käsissä pyöritellä mutta sai silti koossa pidettyä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 196 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia4g5.6kcal0.7g0g0.3g0g
Paprika, punainen1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1.9g0.3kcal0g0g0g0g
Pizzajuustoraaste, annos 360g1g2.8kcal0.3g0g0.2g0g
Soijakastike 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipulisuola, mauste santa maria (Santa maria), annos 10g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g20kcal2g0.2g1g0g
Valittu annoskoko10g10kcal1g0.1g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.5g0.1g0.3g0g
Arvot/100g100g103kcal10.3g1g5.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294192