Lohikeitto Kipparikermalla

Puikulaperunoita
1,5 sipulia
2 porkkanaa
4,5 dl vettä
suolaa
mustapippureita
1 prk Kippari ruokakerma 10%
1 dl Kerma 5%
440 g lohifilettä
tuoretta tilliä

Lohko perunat, sipulit ja porkkanaat ja keitä vedessä lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja mustapippuria.

Lisää Kippari ja Ruoka 5% (vain 1dl).

Lisää lohipalat ja tuore tillisilppu.

Keitä vielä hetki niin että kala kypsyy.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 490 grammaa

Merihevonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 2g1.5kcal0g0.3g0g0g
Sipuli 1g0.3kcal0g0g0g0g
Porkkana 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.2g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee 2.2g4.3kcal0.4g0g0.3g0g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g1.2g1.4kcal0g0g0.1g0g
Ruoka 5%, rypsiöljystä (Valio), annos 250g0.5g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g16kcal0.8g0.6g0.8g0g
Valittu annoskoko10g8kcal0.4g0.3g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.2g0.2g0.2g0g
Arvot/100g100g84kcal4.1g3.1g4.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=295367