Broileri-katkarapu-parsakaaligratiini

Ruskista ja mausta broileri.

Sekoita kerma ja tuorejuusto keskenään, mausta, lisää broileri ja parsakaali, siirrä uunivuokaan ja paista 45 min 200 asteessa.

Lisää juustoraaste ja paista vielä 15 min tai kunnes juusto on sulanut sopivasti :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Arkijuustoraaste (Valio)1g3.6kcal0.3g0g0.3g0g
Parsakaali brokkoli 2g0.7kcal0.1g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl2g6.6kcal0g0.1g0.7g0g
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu2g5.9kcal0.1g0.1g0.6g0g
Atria broilerin fileesuikale naturell2.9g3.2kcal0.7g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g40kcal2.4g0.4g3.4g0g
Valittu annoskoko10g20kcal1.2g0.2g1.7g0g
Annoskoko puolitettuna5g10kcal0.6g0.1g0.9g0g
Arvot/100g100g202kcal12.1g2g17.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297382