Kanapastavuoka

Keitä makaroni kypsäksi.

Ruskista kanasuikaleet ja mausta haluamallasi tavalla (esim.

currya, yrttejä, suolaa, pippuria, valkosipulia, chiliä tms.).

Sekoita makaronit, kanasuikaleet ja kasvissuikaleet.

Laita uunivuokaan ja kaada päälle ruokakerma.

Paista 200c noin 40-50min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Omenaposki1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale raaka (Rainbow), annos 300g2.7g2.5kcal0.5g0g0g0g
Rypsiöljy 0g0.4kcal0g0g0g0g
Makaroni, tumma 2.7g10kcal0.4g1.7g0.1g0.2g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g2.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g2.2g2.7kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g32kcal2g4g0.6g0.4g
Valittu annoskoko10g16kcal1g2g0.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g8kcal0.5g1g0.2g0.1g
Arvot/100g100g163kcal10.2g20.4g3.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300001