Mustikkapaistos

Sekoita 1 tl leivinjauhe 1½ dl jauhoihin ja sekoita paistospohjan ainekset (1 dl ruishiutaleita, 1 dl fariinisokeria, 1 dl voisulaa, muna) keskenään taikinaksi.

Painele taikina jauhotetuin käsin voidellun ja ruishiutaleilla leivitetyn vuoan pohjalle.

Levitä päälle mustikat (3 dl). Sekoita muruseos (½dl voisulaa, 1 dl fariinisokeria, 2 dl ruishiutaleita) ja ripottele seos mustikoiden päälle.

Paista 200 asteessa alatasolla n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Erikoisvehnäjauho, Pouta, 1dl1.2g4.5kcal0.1g0.9g0g0g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Ruishiutaleet, Myllyn paras (1dl=40g)1.5g4.6kcal0.1g0.9g0g0.2g
Fariinisokeri2.2g8.8kcal0g2.2g0g0g
Voi 1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Muna, annos 60g0.7g0.7kcal0.1g0g0g0g
Mustikka metsä- 2.2g1kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g66kcal0.6g8.2g3g0.6g
Valittu annoskoko10g33kcal0.3g4.1g1.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna5g17kcal0.2g2.1g0.8g0.2g
Arvot/100g100g341kcal3.1g42.3g15.5g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300592