Mustikka-suklaahillo makean himoon HY

Pane 350 grammaa mustikoita paksupohjaiseen kattilaan.

Lisää 1 rkl vettä, 1,5 rkl sitruunamehua ja 250 g hillosokeria.

Anna kiehua hiljalleen 7-8 min. Anna jäähtyä vähän.

Hakkaa suklaa karkeaksi muruksi ja sekoita hilloon.

Kaada puhtaaseen purkkiin ja jäähdytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 788 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 4.3g1.9kcal0g0.3g0g0.1g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g3.1g12kcal0g3g0g0g
Suklaa tumma 1.9g10kcal0.1g1g0.6g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 0.2g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g47kcal0.2g8.6g1.2g0.4g
Valittu annoskoko10g24kcal0.1g4.3g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g12kcal0.1g2.2g0.3g0.1g
Arvot/100g100g242kcal1g43.9g6.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305914