Tallinnan hapankaali mukailtu

Ruskista sipuli ja pekoni pannulla.

Lisää muut aineet ja hauduttele hapankaali pehmeäksi.

Lopuksi lisää hiukan smetanaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria Suomalainen Pekoni, 15g/kpl3.4g12kcal0.5g0g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tomaattisose (pyre) (Eldorado), annos 70g1.3g1kcal0.1g0.1g0g0g
Piparjuuri, annos 10g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi1.9g0kcal0g0g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 1g3.7kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g35kcal1.2g0.4g3g0g
Valittu annoskoko10g17kcal0.6g0.2g1.5g0g
Annoskoko puolitettuna5g9kcal0.3g0.1g0.8g0g
Arvot/100g100g179kcal6.2g2.1g15.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306940