Omenakakku

Sulata voi, anna jäähtyä.

Sekoitaloput aineet taikinaan, paista voidellussa, leivinpaperilla pingotetussa irtopohjavuoassa 50 min 175 asteessa.

Sekoita kuorrutteen aineet ja kuorruta kakku täysin jäähtyneenä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Anita73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g1g7kcal0g0g0.8g0g
Sokeri 0.8g3.3kcal0g0.8g0g0g
Muna, annos 60g0.9g0.8kcal0.1g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.9g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.1kcal0g0g0g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 3.8g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Voi, 1 tl, 5 g0.3g2.1kcal0g0g0.2g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 0.6g1.7kcal0.1g0g0.1g0g
Tomusokeri 1dl=60g1.4g5.8kcal0g1.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g51kcal0.6g6.4g2.4g0.2g
Valittu annoskoko10g25kcal0.3g3.2g1.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g13kcal0.2g1.6g0.6g0.1g
Arvot/100g100g262kcal3.1g33g12.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=311107