Sirkan jäätelökakku

Vatkaa munankeltuaiset ja sokeri vaahdoksi, lisää sulatejuusto vahtoon.

Vatkaa munanvalkuaiset vaahdoksi.

Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää vaniljasokeri.

Sekoita seokset keskenään.

Laita irtopohjavuoan pohjalle Digestive-keksin murusia (3 keksiä).

Kaada päälle ”jäätelöseos”.

Sirottele päälle taas 3 Digestive-keksin muruset.

Laita vuoka pakastimeen yöksi.

Sulaa nopeasti eli syötävä heti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 723 grammaa

Anselmi55
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl4.1g14kcal0.1g0.1g1.4g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.7g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Sokeri 2.3g9kcal0g2.3g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g1.4g3.4kcal0.2g0g0.3g0g
Välipalakeksi, digestive 1.2g5.2kcal0.1g0.7g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g66kcal1g6.4g4g0g
Valittu annoskoko10g33kcal0.5g3.2g2g0g
Annoskoko puolitettuna5g17kcal0.3g1.6g1g0g
Arvot/100g100g339kcal5.1g32.7g20.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313912