Kana-pasta keitto

Paista kana.

Laita kattilaan kana, sipulit, porkkana.

Mausta currullä (1/2 tl). Lisää vesi, kasvisliemikuutio, juusto ja spagetti.

Keitä 8 min. Lisää oregano (1 tl) ja pavut.

Keitä 2 min. Lisää ranskankerma.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 457 grammaa

Marsaj
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 4.3g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0g0kcal0g0g0g0g
Broilerisuikale, keskiarvo 1.6g2kcal0.3g0g0.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Vihreä papu paloina (Apetit), annos 200g1.1g0.3kcal0g0g0g0g
Tumma Minispagetti, Torino (1dl=60g)0.7g2.6kcal0.1g0.5g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g0.7g1.9kcal0.1g0g0.1g0g
Ranskankerma Valio0.8g2.2kcal0g0g0.2g0g
Voi 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g19kcal1g1g0.8g0g
Valittu annoskoko10g10kcal0.5g0.5g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.3g0.3g0.2g0g
Arvot/100g100g97kcal5.1g5.1g4.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318597