Kaaliporkkanamuhennos

-Pilko kaalit
- Kuori tai pese porkkanat ja suikaloi juustohöylällä ohuiksi suikaleiksi
- Laita jauhelihat paistumaan pannulle
- Lisää kaalit ja porkkanat kun jauheliha alkaa olemaan n. puoliksi kypsää
- Anna muhia kunnes jauheliha on kypsynyt ja kaalit sekä porkkanat hieman pehmenneet
- Lisää vielä creme bon jour ja sekoita

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Maaria80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali4.5g1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Pirkka nauta-sikajauheliha 20% rasvaa (100g/annos)2.2g5.2kcal0.4g0g0.4g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit1.4g1.8kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g17kcal1g0.6g1.2g0.2g
Valittu annoskoko10g9kcal0.5g0.3g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.3g0.2g0.3g0.1g
Arvot/100g100g87kcal5.1g3.1g6.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318996